MENU
O nás

Složení: kakaové boby celé

V syrové podobě si kakaové boby zachovávají květinové-ovocnou chuť, ale po opražení je jejich chuť hutná, čokoládová a neskutečně úžasná. Kakaové boby můžeme jíst samostatně na dodání rychlé energie a zvýšení koncencentrace, nebo si je můžeme přidat do kaše, jogurt, omáčky nebo smoothie, také se dají nahradit v moučnících, nebo je jentak posypat

Tipy k použitíDomácí čokoláda - Kakaové boby opražte na pánvi zhruba 5minut a ještě teplé dejte do mixéru a mixujte, postupně přisypávejte třtinový cukr a pořád mixujte, dokud se neuvolní kakaové máslo a tato směs nezíská hladkou konzistenci. Směs nalijte na plech vyloženým pečícím papírem nebo do silikonových formiček, nakonec ještě teplou čokoládu můžete posypat oříšky nebo sušeným ovocem.